Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Verbodenliefde.eu

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Het komt steeds vaker voor: mensen gaan op zoek naar een geheim sexcontact. Er zijn veel mensen die dit stiekem willen, maar in hun hoofd hebben dat het eigenlijk niet kan. Het is dus verboden om te doen, maar de meeste verboden dingen zijn ook de meest aantrekkelijke dingen om te doen. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat jij geen geheim sexcontact zult vinden, want deze zijn er zeker. Er zijn echter wel een aantal tips die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw partner er niet achterkomt.

Handige tips voor een geheim sexcontact

Ten eerste is het verstandig om geen foto van jezelf te doen bij het profiel. Doe je dit wel, kies dan voor een beetje een vage foto. Als degene met wie jij gaat praten wel interesse heeft in een foto, kun je die in het gesprek zelf sturen. Misschien wordt jouw profiel minder vaak bekeken omdat je geen foto hebt, maar het is toch vele malen veiliger omdat je op deze manier niet betrapt zult worden door jouw partner. Bovendien kan ook jij op zoek gaan in plaats van afwachten of iemand iets tegen jou zegt in een gesprek.

Het is dus de bedoeling dat jouw partner niets vermoedt, dus zorg er ook voor dat je je niet anders gaat gedragen. Je denkt waarschijnlijk dat dat toch niet gaat gebeuren, maar onbewust zul je dit toch doen. Wees zeker niet te afwezig, maar je partner teveel verwennen gaat ook weer opvallen. Let dus goed op je eigen gedrag en zorg dat je geen fouten maakt.

Hoewel het misschien verleidelijk is om je telefoonnummer aan jouw geheime contactje te geven, kun je dit het beste niet doen. Als jouw partner iets doorheeft, is jouw telefoon het eerste waar jouw partner zal kijken. Vreemde smsjes of telefoontjes zullen de situatie meteen verergeren. Als je veel contact wil, maak dan een ander e-mailadres aan. Vaak denken de partners er niet aan om in het e-mailadres te kijken en op deze manier kun je toch op een goede manier contact onderhouden.

Als je een geheim sexcontact hebt, is dat misschien heel spannend en opwindend en wil je het graag aan iemand vertellen, maar doe dit niet. Het is gewoon niet verstandig. De kans dat het bij jouw partner terecht komt is te groot en dit zal jouw relatie verpesten. Je denkt misschien dat je het jouw beste vriend of vriendin kan vertellen, maar het is gewoon beter van niet, hoe moeilijk dat misschien ook is.

Ten slotte is het altijd belangrijk om goed op te blijven letten. Denk aan de simpele dingen zoals het afmelden van jouw e-mailadres en het verwijderen van de internetgeschiedenis. Jouw partner mag de site nooit vinden, dus zorg daar dan ook voor. Zorg dat je alibi altijd klopt en laat geen briefjes slingeren die mogelijk van jouw geheime sexcontact zijn. Dat iemand betrapt wordt, ligt meestal aan dit soort kleine fouten die heel goed voorkomen kunnen worden. Zorg er dus voor dat het jou niet gebeurt.

Oproep van Natje2017

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Jij stapt in mijn bus en we rijden al pratende wat rond. Als je me leuk vind kan je op 'stop' drukken en dan weet ik genoeg. Maar jij begrijpt vast dat de bus niet al te lang weg kan blijven, dus dan stappen wij al snel over in mijn auto en gaan wij naar mijn huis....Ben jij de man die op mijn bus wil stappen, mail me dan bedenken we waar ik je oppik.

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

20 maart 2018

elisa2015

Oproep van Elisa2015
Geplaatst op 04-06-15 - 09:30

Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Ik zoek een geile gozer die mij een keertje kan laten spuiten! Jij mag mij helemaal onder spuiten of ik zal alles eruit zuigen tot aan de laatste druppel! Wat zal het worden? ;) ;) ;)

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Fuckbook  Ongeremde sex  
Over Verbodenliefde.eu | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.